Παρασκευή 16 Ιουνίου 2006

Παράλογο...;;; Δεν απαντά, άρα λογικό;!;!;!;

Ή η Ελλάδα είναι η χώρα του παραλόγου ή κάποιοι επιμένουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί!

Σε τι αναφέρομαι; τι εννοώ; που θέλω να καταλήξω;

Αναφέρομαι, εννοώ, καταλήγω στο ότι:

1- Δεν μπορεί παντού να υπάρχουν αναφορές+διακηρύξεις για μισθούς πείνας, χρέη προς τις τράπεζες και φουσκωμένες πιστωτικές κάρτες.

2- Δεν μπορεί να βγαίνουν να διαδηλώνουν ζητώντας αυξήσεις στα επιδόματα+στα μισθά.

3- Δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που παραπονιούνται για αυξήσεις στις τιμές όλων των προϊόντων.

4- Δεν μπορεί να υπάρχουν νοικοκυριά που δεν βγάζουν ούτε αυτόν, ούτε τον άλλο, ούτε+όλους τους προηγούμενους+επόμενους μήνες.

5- Δεν μπορεί να υπάρχουν αυτά+άλλα τόσα συναφή+να υπάρχει αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων+μάλιστα πολυτελείας (παρακαλώ πολύ!!! μπορεί να μην έχουν 2ο βρακί να αλλάξουν+να βρωμάει ο στόμας τους από τη πείνα αλλά το μεγάλου κυβισμού κάρο το θέλουνε! +μάλιστα, με τα άλογα του Μπεν Χουρ -πολλαπλασιασμένα εις τη νιοστή- μαζί με τον ίδιο να τα μαστιγώνει για να τρέξουν.)
Όσο πιο μεγάλο, φαρδύ+πλατύ το κάρο, βέβαια, τόσο το καλύτερο (άσχετο, ξανά βέβαια, ότι θέλει+ένα βυτιοφόρο βενζίνης γιατί στο ένα γέμισμα καίει όσο και ένα καλοριφέρ όλο το χειμώνα!)

+εντάξει, το πήρες ρε μεγάλε το Hummer (ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο, φαρδύ+πλατύ κάρο), με γεια σου+καλοτάξιδο, λύσε μου μια απορία: μπορείς να μου πείς που στο δαίμονα (για να μην πω τίποτε άλλο) θα το οδηγήσεις (φυσικά πάντα μόνος μέσα στο αυτοκίνητο-λεωφορείο); στο κέντρο της Αθήνας; ΧΑ! πλανάσαι πλάνην οικτράν!
Στη παραλιακή; πότε; όταν θα πηγαίνεις βήμα σημειωτών λόγω κίνησης ή μήπως στις διακοπές, όπου πάλι θα πηγαίνεις βήμα σημειωτών (+αφού φτάσεις στον προορισμό σου ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το ξεκουνήσεις γιατί είσαι κουρασμένος από τη δουλειά (!)+που να τρέχεις);


Να σε ρωτήσω+κάτι άλλο, αφού πλέον όλοι βγαίνουν+λένε ότι δεν έχουν σεντ τσακιστό με το που πάει ο μήνας 10 (+πολύ λέω!) έχεις σκεφτεί πως, πότε+τι θα έχεις πληρώσει μέχρι να εξοφληθούν οι δόσεις που πήγες+φορτώθηκες από τα παιδιά των παιδιών σου;

6- Δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν στη λαϊκή, μπροστά στις κάμερες αγκαζέ με το Σαραντάκο, +να φωνάζουν ότι η τιμή της μπάμιας+του φασολακίου (sic!) ανέβηκε στα ύψη από τη προηγούμενη εβδομάδα+ότι τα λεφτά δεν φτάνουν να θρέψουν τη φαμίλια τους+να κατεβαίνουν Σάββατο στο Κολωνάκι, στην Ερμού, στο Attika+σε όλα τα υπόλοιπα εμπορικά κέντρα+να σηκώνουν μέχρι+τις βιτρίνες.

Αποριών συνέχεια, παντού βγαίνουν όλοι+κλαίγονται ότι πλησιάζοντας ο μήνας 15 (+πολύ λέω, επαναλαμβάνω!) δεν έχουν χρήματα ούτε για τσιγάρα, που λέει ο λόγος, πως είναι δυνατόν να γεμίζουν τα νυχτερινά κέντρα, μπαράκια, καφετέριες, εστιατόρια+συνεχώς να δημιουργούνται καινούργια; (δια του λόγου το αληθές ξεφυλλίστε ένα Αθηνόραμα ή όποιον άλλο οδηγό της πόλης σας κάνει κέφι)

+για να μη βγάζω την ουρά μου απέξω, έχω περιορίσει τα έξοδα μου στο ελάχιστο+πάλι, πριν τις 10 του κάθε μήνα δεν έχω φράγκο!

Που τα βρίσκετε ρε παιδιά τα χρήματα;;;

Δεν είναι δυνατόν όλοι να ζουν με δανεικά από κάρτες, τραπεζοδάνεια, μπροστάντζες(=προκαταβολές) από το μισθό+να γεμίζει η Ερμού, τα εμπορικά κέντρα+τα δισκάδικα του κέντρου κάθε μέρα από κόσμο με τσάντες γεμάτες ψώνια στα χέρια!

Δεν είναι δυνατόν να είσαι σε προσωπικά χρέη μέχρι το λαιμό, να ψάχνεις ποια τράπεζα έχει το χαμηλότερο επιτόκιο για τη μεταφορά υπολοίπου (γιατι κότσος εσύ δεν πιάνεσαι)+να κυκλοφορείς με ότι πιο trendy+ακριβό+μεγάλο όνομα κυκλοφορεί στην αγορά+κάθε σεζόν να αλλάζεις γκαρνταρόμπα.

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνεις να κλαίγεσαι ότι ο μισθός δεν φτάνει ούτε για γιούπι+να δημιουργούνται συνέχεια εμπορικά κέντρα τύπου Attika, The Mall, Hondos, Notos, Fokas κ.λ.π. +να είναι γεμάτα από κόσμο που αγοράζει (αλήθεια, έχουμε μια από τις πλουσιότερες γλώσσες στον πλανήτη χάθηκαν τα Ελληνικά ονόματα;;;)

+αφού όλοι φωνάζουμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για γιούπι τότε ποιοι είναι αυτοί που συντηρούν τα μαγαζιά με τα φιρμάτα ρούχα+αξεσουάρ;

Aν όντως δεν έχουμε χρήματα ούτε για γιούπι τότε αυτά τα μαγαζιά (που μπαίνοντας αισθάνεσαι ότι πληρώνεις εισιτήριο) γιατί δημιουργήθηκαν; Για να ανεβάσουν το πολιτιστικό υπόβαθρο της χώρας; Συγνώμη που θα το πω αλλά ΧΕΣΤΗΚΕ(!) ο μαγαζάτορας για το υπόβαθρο.

Κάποιοι υπάρχουν που με τις αγορές τους συντηρούνται αυτά τα μαγαζιά. Μαλάκας δεν είναι ο ιδιοκτήτης να ανοίξει ένα μαγαζί με φιρμάτα ρούχα, +όχι μόνο, αν είναι να μπαίνει μέσα κάθε μήνα. Ειδικά με τα ενοίκια που ζητάνε σε αυτά τα εμπορικά κέντρα!

Που το βρήκατε ρε παιδιά τόσο μεγάλο υστέρημα-κομπόδεμα+κάθε μέρα κάνετε τόσα έξοδα;

+για να μην με πείτε προκατειλημμένο ότι ασχολούμαι μόνο με ρούχα+αυτοκίνητα, αντιγράφω από πιο πάνω:
“Αποριών συνέχεια, παντού βγαίνουν όλοι+κλαίγονται ότι πλησιάζοντας ο μήνας 15 (+πολύ λέω, επαναλαμβάνω!) δεν έχουν χρήματα ούτε για τσιγάρα, που λέει ο λόγος, πως είναι δυνατόν να γεμίζουν τα νυχτερινά κέντρα, μπαράκια, καφετέριες, εστιατόρια+συνεχώς να δημιουργούνται καινούργια; (δια του λόγου το αληθές ξεφυλλίστε ένα Αθηνόραμα ή όποιον άλλο οδηγό της πόλης σας κάνει κέφι)”

+εντάξει, λες ότι με ένα καφέ ή 1-2 ποτά +μπλα μπλα με την παρέα περνάς 4-5 ώρες+γυρίζεις σπίτι σου, (ας μην αναφερθώ στη τιμή του καφέ τώρα ή του ποτού!) στα εστιατόρια, που ένα μπουκάλι κρασί σου κοστίζει κάτι λίγο λιγότερο από ένα κυρίως πιάτο, ποιοι πάνε;

+στα μπουζούκια-clubs, που στο μεγαλύτερο μέρος της κάθε σεζόν είναι γεμάτα, ποιοι πάνε;

+όλοι αυτοί οι πρωτοεμφανιζόμενοι τραγουδιστές/ριες από ποιους συντηρούνται σε αυτά τα κέντρα;

Ποιοι αδειάζουν τα πανέρια με το λουλουδικό στα πόδια τους; (+εντάξει, υπάρχουν άντρες που χαλάνε ένα σκασμό χρήματα για τον/την καλλιτέχνη - +γυναίκες, μη κρυβόμαστε - αλλά φτάνουν για να συντηρήσουν ένα μαγαζί;)

Ποιοι γεμίζουν, ρε παιδιά, το Romeo κάθε βράδυ; δουλειές δεν έχουν το πρωί;

Δεν μπορεί όλοι αυτοί να είναι εισοδηματίες, δεν μπορεί η Αθηναϊκή νύχτα να συντηρείται από ανθρώπους που ζούνε από τα έτοιμα.

Η πλειοψηφία εξ ημών είναι στο καθημερινό τρέξιμο για τον επιούσιο+ο επιούσιος δεν φτάνει να μας θρέψει, που το βρίσκετε ρε παιδιά το χρήμα+το ξοδεύετε;

Αφελής ερώτηση θα πείτε αλλά ειλικρινά, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ;

+κυρίως, γιατί βγαίνετε στις κάμερες+λέτε ότι δεν έχετε λεφτά να ζήσετε όταν κάνετε Dolce Vita;

(+μη δω comment ή link του τύπου "τα ΑΤΜ να είναι καλά" γιατί η επόμενη δημοσίευση σε αυτό το ιστολόγιο θα έιναι μεγαλύτερη+δεν θα αρέσει το περιεχόμενο της σε κανένας (ούτε+σε εμένα που θα το γράψω, πιστέψτε με!)

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2006

Mobile

Πολύ θα ήθελα να μπορούσαμε στην Ελλάδα να στείλουμε τα post μας μέσω κινητού. Αποφεύγεις να πρέπει να θυμηθείς τι ήθελες να πεις+πως μέχρι να φτάσεις σε ένα PC, μακάρι να μπορούσε να γίνει.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2006

Απορία

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω link στη σελίδα μου τα blogs που μου έχουν κάνει εντύπωση; +πως γίνεται να έχει RSS Feed η σελίδα;

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2006

Λάθος εντύπωσεις

Όταν ξεκίνησα αυτό το δυαδικτυακό ημερολόγιο δεν είχα ιδέα του τι θα μπορούσα να συναντήσω σε καταχωρήσεις άλλων Ελλήνων δυαδικτυακών ιστογράφων.

Σχετικά άπειρος στο όλο θέμα, καθότι ποτέ δεν ήμουν από τους ανθρώπους που κράταγαν σημειώσεις για τη ζωή τους, απλά θεώρησα πως ο καθένας καταχωρεί σκέψεις που τον αφορούν (το οποίο δεν είναι καθόλου ανακριβές)+απλά περιμένει να ανταλλάξει απόψεις με κάποιους άλλους ιστογράφους που σχολιάζουν μέσω των σχολίων στο τέλος της καταχώρησης.

Ποτέ δεν περίμενα όμως ότι κάποιοι Έλληνες θα σχολίαζαν την Ελληνική καθημερινότητα ακόμη+στη άλλη άκρη της γης! +ακόμη, δεν φαντάστηκα πως όντας μη διαμένοντες εντός Ελλαδικού χώρου θα είχαν+άποψη περί της Ελληνικής πραγματικότητας+ρουτίνας.

Εδώ+καιρό μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο κόσμος δεν ασχολείται με τα κοινά+ότι όσο περνάνε τα χρόνια τόσο κανείς ενδιαφέρεται όλο+λιγότερο για το τι συμβαίνει γύρω του. Όμως κάθε μέρα που περνάει λίγο λίγο μου διαψεύδει αυτή την εντύπωση!

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται+έχουν αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω τους.

Ένα προσωπικό Ευχαριστώ! που επενδύουν χρόνο+κόπο για να εκφράσουν τις απόψεις+τις σκέψεις τους σε πράγματα που άλλοι, σαν εμένα, δεν έχουν το χρόνο να αναλύσουν. (Δυστυχώς, η σύγχρονη ζωή σε κάποιους από εμάς δεν αφήνει το χρόνο να δυιλίσουμε τον κώνοπα)

Τρίτη 6 Ιουνίου 2006

Παράπονο...!!!

Με αφορμή ένα υβριστικό+άσχημο comment από κάποια ανώνυμη στο blog του www.nanakos.blogspot.com με ημερομηνία 02/06/06 +τίτλο "Γυναίκες δηλητήριο"

"Είστε όλοι σας μαλάκες και μαλακισμένες με αρχηγό αυτή τη λούλα το Νανάκο που κάθεστε και βρίζετε τις γυναίκες που έχουν ατυχήσει στη ζωή τους. Οι άντρες μας έχουν καταντήσει έτσι και όλα τα πουτανάκια που κυκλοφορούν με μοναδικό σκοπό να χάσουμε κάθε αξιοπιστία όσες αξίζουμε πραγματικά να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι σας. Είστε μοχθηροί και αξιολύπητοι!!! Αρχίδι Νανάκο και αρχίδια όλοι σας!"

1ον- από τη στιγμή που έχεις αντίθετη άποψη+βγαίνεις να τη γράψεις σε ένα δημόσιο μέσο, όπως είναι το ίντερνετ, το να το κάνεις ανώνυμα φανερώνει δειλία. Ή έχεις το θάρρος να υποστηρίξεις την άποψη σου επώνυμα με επιχειρήματα ή άστο, βρίσε από μέσα σου να ξεσπάσεις+ξέχνα ότι διάβασες αφού δεν συμφωνείς!

2ον- +κυριότερο, η σημερινές γυναίκες έχετε επωμιστεί ένα ρόλο ο οποίος απαιτεί+θυσίες. Όταν ξεκινάτε μια επανάσταση με απώτερο σκοπό την "απελευθέρωση σας από τα δεσμά της καταπίεσης από το αρσενικό" (;;;) +απαιτείτε ισότητα+ίση μεταχείριση να είστε έτοιμες να υποστείτε+τις συνέπειες των αποφάσεων σας.
Προς θεού, δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να μείνετε κλεισμένες στο σπίτι περιμένοντας τον πασά να επιστρέψει, δεν είμαι ούτε σωβινιστικό γουρούνι ούτε μισογύνης, ούτε, βέβαια υποστηρίζω το φύλο μου επειδή "ε, βέβαια, άντρας δεν είναι; ποιόν θα υποστηρίξει;"

+εξηγούμαι:

Βγαίνετε+διαλαλείτε δεξιά+αριστερά ότι οι άντρες δεν υπάρχουν πια. Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι τα αρσενικά, ανέκαθεν, ήταν οι κυνηγοί; αυτοί που διεκδικούσαν; όταν λοιπόν εσείς βγαίνετε+διεκδικείτε μερίδιο από το κυνήγι+από τη λεία το φυσικότερο+λογικότερο δεν είναι οι άντρες να αισθάνονται ότι έχουν να ανταγωνιστούν κάποιον που είναι ίσος τους; ποια είναι λοιπόν η άμμεση αντίδραση τους (που, εδώ που τα λέμε, είναι ίδια+στα 2 φύλα); ή να αποφύγουν τον ανταγωνισμό ή, αν θέλουν να τον αντιμετωπίσουν, να κονταροχτυπηθούνε στα ίσα!
Όμως, όταν τα αρσενικά έχουμε να ανταγωνιστούμε κάποιον άλλο τον σεβόμαστε+τον θεωρούμε ίσο προς εμάς οπότε+τα χτυπήματα είναι σκληρότερα γιατί αντέχουμε περισσότερα.

Στο μυαλό σας οι άντρες δεν υπάρχουν γιατί πολύ απλά δεν βγαίνουν να κονταροχτυπηθούν μαζί σας, ε, συγνώμη αλλά δεν είναι+ο μόνομος χαβάς μας να ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλο, έχουμε+σπουδαιότερα πράγματα να κάνουμε σε αυτή τη ζωή!

Ο άντρας τη γυναίκα τη θέλει θηλυκό με όλη την έννοια της λέξης. Με τα νάζια της, τα τερτίπια της, τις χαρές της, τις ανησυχίες της κ.λ.π.
, όχι κολλητάρι, ή φιλαράκι, αυτά σε άλλη περίπτωση+υπό άλλες συνθήκες.
Τι να την κάνει όταν στο πρόσωπο της βρίσκει το συνάδελφο από το διπλανό γραφείο που τον τρώει στη μάπα όλη μέρα;

Αναφέρεις "
Οι άντρες μας έχουν καταντήσει έτσι και όλα τα πουτανάκια που κυκλοφορούν με μοναδικό σκοπό να χάσουμε κάθε αξιοπιστία όσες αξίζουμε πραγματικά να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε".
Πίστεψε με, κανένας άντρας δεν είναι τόσο βλάκας ώστε να προσπεράσει μια ευκαιρία όταν του παρουσιαστεί, είται αφορά κοπέλα που απλά ψάχνει απλά να περάσει καλά είται αφορά γυναίκα που τις αξίζει να αγαπήσει+να αγαπηθεί. Φτάνει να είναι ο ίδιος έτοιμος να κάνει κάτι από όλα αυτά. Αληθινά, δεν σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι, αλλά όταν σου σερβίρετε το φαί στο πιάτο+είναι του γούστου σου θα είσαι μεγάλος μαλ..ας αν δεν το φας.
Το ίδιο ισχύει+για εσάς, όταν βλέπετε κάποιον που σας γυάλισε+κάνει κάποια κίνηση προσέγγισης δεν σκέφτεστε αυτόματα το κρεββάτι;

+κάτι άλλο, τελευταίο. "Όλα τα πουτανάκια που κυκλοφορούν" είναι σαφές ότι έχουν πιάσει το νόημα+διασκεδάζουν τη ζωή τους. Αν έχεις τα κότσια βγές+διασκέδασε+εσύ.
+προς πληροφόρηση σου, "τα πουτανάκια" έχουν ακριβώς τις ίδιες ιδέες με εσένα, μεγαλώσατε με τις ίδιες αρχές. Η διαφορά είναι ότι ξέρουν να χειριστούν τη θηλυκότητα τους για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους ότι είναι αρεστές+θελκτικές. +έχε υπόψη σου ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να ανταποδίδεις τη χαρά που σου δώσανε!

Σάββατο 3 Ιουνίου 2006

Mε αφορμή ένα Post

(κάνε κλικ στον τίτλο)

Alximist

"Αλλη μια μέρα γεμάτη από υποχρεώσεις και πρέπει...τρέξιμο και προσωπικο ξόδεμα. Όμως όλο αυτό έχει και την δημιουργία του, οπότε μένει στο στόμα μια ωραία γεύση στο τέλος, και λες, και σήμερα έκανα κάτι ακόμα, ένα λιθαράκι πιο κοντά στο όνειρο-στόχο..."

Κατά τη προσωπική μου άποψη, το σπουδαιότερο πράγμα στο τέλος της μέρας είναι να νιώθεις ικανοποιημένος από το τρόπο που την έζησες. Όλα, φυσικά, έχουν να κάνουν με την αντίληψη+το τρόπο που βιώνει+αντιλαμβάνεται κανείς τον κόσμο γύρω του. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχω κάποιον λόγο να κάνω απολογισμό+ , φυσικά, να νιώσω ικανοποίημενος από το αποτέλεσμα.

Άνθρωποι

Τελικά, οι άνθρωποι που συναντάμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας, ειδικά αυτοί από τους οποίους χωρίζουμε (είται είναι φίλοι, είται είναι σχέσεις), είναι αυτοί που μας διδάσκουν κάποια από τα σημαντικότερα μαθήματα σε αυτή τη ζωή. Βλέπουμε τα λάθη μας+τα σωστά μας, εκτιμούμε τις δυνάμεις μας+τις αδυναμίες μας, κάποια από τα υπέρ+τα κατά μας.

Η ζωή μας είναι γεμάτη μαθήματα, φτάνει να έχουμε την αντίληψη+τη διαύγεια να τα καταλάβουμε+να τα εμπεδώσουμε.

A.V. Editorial

Ένα editorial γεμάτο λόγους (ο καθένας ας βρεί τους δικούς του!)

Υ.Γ. τελικά, σαν λαοί δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο διαφορετικοί όσο θέλουν να μας παρουσιάζουν. Ναι μεν ζήσαμε 4 αιώνες υπό τον ζυγό των γειτόνων αλλά αναλογιζόμενοι τη δική μας ιστορία - πέρα από τις σάλτσες που μας σερβίρουν στα σχολικά βιβλία εννοώ - βλέπει κανείς ότι δεν είμαστε+να σκοτωθούμε μεταξύ μας.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολιτικές που συντηρούν το μίσος+την έχθρα μεταξύ μας χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν αμφισβητώ τα γεγονότα της Σμύρνης -προς θεού- ούτε κανένα άλλο από αυτα που αναφέρει η ιστορία αλλά νομίζω ότι ήρθε ο καιρός οι 2 λαοί να μονιάσουν. Εδώ μιλάμε για ένα λαό ο οποίος σε μεγάλο βαθμό πλέον δεν γνωρίζει ιστορία+, μεταξύ μας, δε νομίζω ενδιαφέρεται τι έκανε ο Αττατούρκ πρίν γεννηθούνε, μάλλον τους ενδιαφέρει περισσότερο η δική τους επιβίωση παρά το τί εξιστορείται από τους παππούδες+τις γιαγιάδες τους!

Υ.Γ. Ας πάψουμε να συντηρούμε ένα μίσος που κατ'ουσίαν δεν μας οδηγει πουθενά. Η δύναμη των ενωμένων λαών μπορεί να οδηγήσει σε θαύματα. Παράδειγμα ο 1ος+ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ενωμένοι λαοί κατατροπώσαν ένα στρατό που προκαλούσε το τρόμο ακόμη+με το όνομα του!

A.V. thank U

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2006

Τι πραγματικά συμβαίνει

Μια ακόμη φορά που συμφωνώ με τα παιδιά στην Athens Voice

κλικ εδώ για το τι πραγματικά συμβαίνει με την Ελληνική ακτοπλο'ί'α
http://www.athensvoice.gr/159/2817/7/7/7/showdoc.html

κλικ εδώ για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα Ελληνοτουρκικά
http://www.athensvoice.gr/159/2814/7/7/7/showdoc.html

κλικ εδώ για το τι πραγματικά συμβαίνει με την Ελληνική πραγματικότητα στα ΜΜΕ
http://www.athensvoice.gr/159/2812/7/7/7/showdoc.html

A.V., thank U

Martini

Κλικ στον τίτλο!

Με αφορμή την τελευταία διαφήμιση του Μαρτίνι, έρχομαι να προσθέσω πως στη θέση του George Clooney θα έκανα ακριβώς την ίδια επιλογή, θα έμενα με το κασόνι! (εδώ που τα λέμε, μέχρι+ο σκύλος του τύπου με το μπιτόνι βενζίνη την ίδια ακριβώς επιλογή έκανε - after all, a dog is a mans best friend! - )

Γκόμενα βρίσκεις, αλλά γυναίκα που να σε εκτιμάει για αυτό που είσαι...ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

+Όπως λέει+ο Clooney, "Ahh... the simple pleasures of life!!!" κοινώς, "όχι θα κάτσω να σκάσω!"

Πως να υπνωτίσεις έναν άντρα!

Φίλες μου καλές, καλές μου φίλες,

αν θέλετε να υπνωτίσετε έναν άντρα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1- πατήστε εδώ

2- μόλις ανοίξει η ιστοσελίδα καθίστε τον κύριο που θέλετε να υπνωτίσετε μπροστά στην οθόνη+πείτε του να κάνει κλίκ οπουδήποτε στην εικόνα. Τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα.

3- Μόλις φτάσει στο επιθυμητό σημείο αποχαύνωσης μπορείτε να προβείτε στα περαιτέρω!

Καλή επιτυχία

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006

Bollywood

Κάνε κλικ στο τίτλο για την περιγραφή των πρώτων 100 επεισοδίων του ΤΟΠ Ινδικού σήριαλ "ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΑΧΑΜΠΑΝΤ" (ημερομηνία: 29/05/06)
To Βollywood στα καλύτερα του, αλλά δυστυχώς σε συνέχειες :(