Τρίτη 6 Ιουνίου 2006

Παράπονο...!!!

Με αφορμή ένα υβριστικό+άσχημο comment από κάποια ανώνυμη στο blog του www.nanakos.blogspot.com με ημερομηνία 02/06/06 +τίτλο "Γυναίκες δηλητήριο"

"Είστε όλοι σας μαλάκες και μαλακισμένες με αρχηγό αυτή τη λούλα το Νανάκο που κάθεστε και βρίζετε τις γυναίκες που έχουν ατυχήσει στη ζωή τους. Οι άντρες μας έχουν καταντήσει έτσι και όλα τα πουτανάκια που κυκλοφορούν με μοναδικό σκοπό να χάσουμε κάθε αξιοπιστία όσες αξίζουμε πραγματικά να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι σας. Είστε μοχθηροί και αξιολύπητοι!!! Αρχίδι Νανάκο και αρχίδια όλοι σας!"

1ον- από τη στιγμή που έχεις αντίθετη άποψη+βγαίνεις να τη γράψεις σε ένα δημόσιο μέσο, όπως είναι το ίντερνετ, το να το κάνεις ανώνυμα φανερώνει δειλία. Ή έχεις το θάρρος να υποστηρίξεις την άποψη σου επώνυμα με επιχειρήματα ή άστο, βρίσε από μέσα σου να ξεσπάσεις+ξέχνα ότι διάβασες αφού δεν συμφωνείς!

2ον- +κυριότερο, η σημερινές γυναίκες έχετε επωμιστεί ένα ρόλο ο οποίος απαιτεί+θυσίες. Όταν ξεκινάτε μια επανάσταση με απώτερο σκοπό την "απελευθέρωση σας από τα δεσμά της καταπίεσης από το αρσενικό" (;;;) +απαιτείτε ισότητα+ίση μεταχείριση να είστε έτοιμες να υποστείτε+τις συνέπειες των αποφάσεων σας.
Προς θεού, δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να μείνετε κλεισμένες στο σπίτι περιμένοντας τον πασά να επιστρέψει, δεν είμαι ούτε σωβινιστικό γουρούνι ούτε μισογύνης, ούτε, βέβαια υποστηρίζω το φύλο μου επειδή "ε, βέβαια, άντρας δεν είναι; ποιόν θα υποστηρίξει;"

+εξηγούμαι:

Βγαίνετε+διαλαλείτε δεξιά+αριστερά ότι οι άντρες δεν υπάρχουν πια. Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι τα αρσενικά, ανέκαθεν, ήταν οι κυνηγοί; αυτοί που διεκδικούσαν; όταν λοιπόν εσείς βγαίνετε+διεκδικείτε μερίδιο από το κυνήγι+από τη λεία το φυσικότερο+λογικότερο δεν είναι οι άντρες να αισθάνονται ότι έχουν να ανταγωνιστούν κάποιον που είναι ίσος τους; ποια είναι λοιπόν η άμμεση αντίδραση τους (που, εδώ που τα λέμε, είναι ίδια+στα 2 φύλα); ή να αποφύγουν τον ανταγωνισμό ή, αν θέλουν να τον αντιμετωπίσουν, να κονταροχτυπηθούνε στα ίσα!
Όμως, όταν τα αρσενικά έχουμε να ανταγωνιστούμε κάποιον άλλο τον σεβόμαστε+τον θεωρούμε ίσο προς εμάς οπότε+τα χτυπήματα είναι σκληρότερα γιατί αντέχουμε περισσότερα.

Στο μυαλό σας οι άντρες δεν υπάρχουν γιατί πολύ απλά δεν βγαίνουν να κονταροχτυπηθούν μαζί σας, ε, συγνώμη αλλά δεν είναι+ο μόνομος χαβάς μας να ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλο, έχουμε+σπουδαιότερα πράγματα να κάνουμε σε αυτή τη ζωή!

Ο άντρας τη γυναίκα τη θέλει θηλυκό με όλη την έννοια της λέξης. Με τα νάζια της, τα τερτίπια της, τις χαρές της, τις ανησυχίες της κ.λ.π.
, όχι κολλητάρι, ή φιλαράκι, αυτά σε άλλη περίπτωση+υπό άλλες συνθήκες.
Τι να την κάνει όταν στο πρόσωπο της βρίσκει το συνάδελφο από το διπλανό γραφείο που τον τρώει στη μάπα όλη μέρα;

Αναφέρεις "
Οι άντρες μας έχουν καταντήσει έτσι και όλα τα πουτανάκια που κυκλοφορούν με μοναδικό σκοπό να χάσουμε κάθε αξιοπιστία όσες αξίζουμε πραγματικά να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε".
Πίστεψε με, κανένας άντρας δεν είναι τόσο βλάκας ώστε να προσπεράσει μια ευκαιρία όταν του παρουσιαστεί, είται αφορά κοπέλα που απλά ψάχνει απλά να περάσει καλά είται αφορά γυναίκα που τις αξίζει να αγαπήσει+να αγαπηθεί. Φτάνει να είναι ο ίδιος έτοιμος να κάνει κάτι από όλα αυτά. Αληθινά, δεν σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι, αλλά όταν σου σερβίρετε το φαί στο πιάτο+είναι του γούστου σου θα είσαι μεγάλος μαλ..ας αν δεν το φας.
Το ίδιο ισχύει+για εσάς, όταν βλέπετε κάποιον που σας γυάλισε+κάνει κάποια κίνηση προσέγγισης δεν σκέφτεστε αυτόματα το κρεββάτι;

+κάτι άλλο, τελευταίο. "Όλα τα πουτανάκια που κυκλοφορούν" είναι σαφές ότι έχουν πιάσει το νόημα+διασκεδάζουν τη ζωή τους. Αν έχεις τα κότσια βγές+διασκέδασε+εσύ.
+προς πληροφόρηση σου, "τα πουτανάκια" έχουν ακριβώς τις ίδιες ιδέες με εσένα, μεγαλώσατε με τις ίδιες αρχές. Η διαφορά είναι ότι ξέρουν να χειριστούν τη θηλυκότητα τους για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους ότι είναι αρεστές+θελκτικές. +έχε υπόψη σου ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να ανταποδίδεις τη χαρά που σου δώσανε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Ανώνυμος είπε...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Ανώνυμος είπε...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Lampirella είπε...

Υπερβολική όπως όλες οι γυναίκες. Κακά τα ψέμματα, θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο και ξεχνάμε ότι μπορούμε να δώσουμ στον σκύλο Friskies...

Αλλά απ'ότι φαίνεται μας αρέσει η μουρμούρα...

Ντροπή πάντως σε αυτήν που έγραψε αυτό το ποστ και μάλιστα ανώνυμα γιατί χάνει κάθε αξιοπίστια που θα είχε...Αν είχε...