Σάββατο 10 Ιουνίου 2006

Απορία

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω link στη σελίδα μου τα blogs που μου έχουν κάνει εντύπωση; +πως γίνεται να έχει RSS Feed η σελίδα;

1 σχόλιο:

g for george είπε...

Λοιπόν, ελπίζω να το διαβάσεις αυτό...

Αφότου συνδεθείς με το μπλογκ σου και σου εμφανιστεί η σελίδα με τις διάφορες επιλογές, θα πατήσεις την επιλογή "Διάταξη". Εκεί θα σε πάει στα ενδότερα του μπλογκ, με τίτλο "Προσθήκη και τακτοποίηση στοιχείων σελίδας".

Αμέσως μετά θα πατήσεις εκεί που λέει "Προσθήκη στοιχείου σελίδας" και θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο με αρκετές επιλογές. Εσένα αυτή που σε ενδιαφέρει είναι η επιλογή "Λίστα συνδέσμων". Θα δεις ότι λέει "Προσθέστε μια συλλογή των αγαπημένων σας ιστότοπων, ιστολογίων ή ιστοσελίδων".

Μόλις κάνεις κλικ στην Λίστα Συνδέσμων θα είσαι μόλις ένα βήμα πιο κοντά στο να δημιουργήσεις την δική σου λίστα αγαπημένων μπλογκ, κτλ.

Όταν θα είσαι σε ένα αγαπημένο blog ή site, αντέγραψε από την γραμμή διεύθυνσης την διεύθυνση που θες να περάσεις ως λινκ. Η δική σου ας πούμε, είναι http://grimdal.blogspot.com/

Αυτό θα το κάνεις επικόλληση εκεί που λέει "Διεύθυνση URL νέου ιστότοπου". Τώρα αν θες να βάλεις ένα άλλο όνομα αστείο/ σοβαρό, για αυτό το blog αυτό το γράφεις στο "Όνομα νέου ιστότοπου"

Μετά πατάς "Προσθήκη Συνδέσμου".
Επαναλαμβάνεις την διαδικασία με όσα ακόμα αγαπημένα λινκ θες να βάλεις στο μπλογκ σου και στο τέλος πατάς "Αποθήκευση Αλλαγών"

(Αν θες να βάλεις έναν τίτλο για αυτή την λίστα που δημιούργησες, τον γράφεις εκεί που λέει "Τίτλος". Εγώ έχω γράψει "ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ:" κτλ)

Ελπίζω να βοήθησα.