Σάββατο 3 Ιουνίου 2006

A.V. Editorial

Ένα editorial γεμάτο λόγους (ο καθένας ας βρεί τους δικούς του!)

Υ.Γ. τελικά, σαν λαοί δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο διαφορετικοί όσο θέλουν να μας παρουσιάζουν. Ναι μεν ζήσαμε 4 αιώνες υπό τον ζυγό των γειτόνων αλλά αναλογιζόμενοι τη δική μας ιστορία - πέρα από τις σάλτσες που μας σερβίρουν στα σχολικά βιβλία εννοώ - βλέπει κανείς ότι δεν είμαστε+να σκοτωθούμε μεταξύ μας.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολιτικές που συντηρούν το μίσος+την έχθρα μεταξύ μας χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν αμφισβητώ τα γεγονότα της Σμύρνης -προς θεού- ούτε κανένα άλλο από αυτα που αναφέρει η ιστορία αλλά νομίζω ότι ήρθε ο καιρός οι 2 λαοί να μονιάσουν. Εδώ μιλάμε για ένα λαό ο οποίος σε μεγάλο βαθμό πλέον δεν γνωρίζει ιστορία+, μεταξύ μας, δε νομίζω ενδιαφέρεται τι έκανε ο Αττατούρκ πρίν γεννηθούνε, μάλλον τους ενδιαφέρει περισσότερο η δική τους επιβίωση παρά το τί εξιστορείται από τους παππούδες+τις γιαγιάδες τους!

Υ.Γ. Ας πάψουμε να συντηρούμε ένα μίσος που κατ'ουσίαν δεν μας οδηγει πουθενά. Η δύναμη των ενωμένων λαών μπορεί να οδηγήσει σε θαύματα. Παράδειγμα ο 1ος+ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ενωμένοι λαοί κατατροπώσαν ένα στρατό που προκαλούσε το τρόμο ακόμη+με το όνομα του!

A.V. thank U

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Your website has a useful information for beginners like me.
»