Παρασκευή 9 Ιουνίου 2006

Λάθος εντύπωσεις

Όταν ξεκίνησα αυτό το δυαδικτυακό ημερολόγιο δεν είχα ιδέα του τι θα μπορούσα να συναντήσω σε καταχωρήσεις άλλων Ελλήνων δυαδικτυακών ιστογράφων.

Σχετικά άπειρος στο όλο θέμα, καθότι ποτέ δεν ήμουν από τους ανθρώπους που κράταγαν σημειώσεις για τη ζωή τους, απλά θεώρησα πως ο καθένας καταχωρεί σκέψεις που τον αφορούν (το οποίο δεν είναι καθόλου ανακριβές)+απλά περιμένει να ανταλλάξει απόψεις με κάποιους άλλους ιστογράφους που σχολιάζουν μέσω των σχολίων στο τέλος της καταχώρησης.

Ποτέ δεν περίμενα όμως ότι κάποιοι Έλληνες θα σχολίαζαν την Ελληνική καθημερινότητα ακόμη+στη άλλη άκρη της γης! +ακόμη, δεν φαντάστηκα πως όντας μη διαμένοντες εντός Ελλαδικού χώρου θα είχαν+άποψη περί της Ελληνικής πραγματικότητας+ρουτίνας.

Εδώ+καιρό μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο κόσμος δεν ασχολείται με τα κοινά+ότι όσο περνάνε τα χρόνια τόσο κανείς ενδιαφέρεται όλο+λιγότερο για το τι συμβαίνει γύρω του. Όμως κάθε μέρα που περνάει λίγο λίγο μου διαψεύδει αυτή την εντύπωση!

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται+έχουν αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω τους.

Ένα προσωπικό Ευχαριστώ! που επενδύουν χρόνο+κόπο για να εκφράσουν τις απόψεις+τις σκέψεις τους σε πράγματα που άλλοι, σαν εμένα, δεν έχουν το χρόνο να αναλύσουν. (Δυστυχώς, η σύγχρονη ζωή σε κάποιους από εμάς δεν αφήνει το χρόνο να δυιλίσουμε τον κώνοπα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: