Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007

Θεϊκή Ατάκα...

- για ρίχτο μου...

- ποιό;;; το χώμα στον τάφο;;;

Οκ...

... οι αφιερώσεις έλαβαν τέλος...
... ότι ήταν να αφιερωθεί...
... αφιερώθηκε δια ζώσης...
... προς το παρόν...
... τουλάχιστον...

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

- Ερωτικό - Ελευθερία Αρβανιτάκη

Αφιερωμένο εξαιρετικά, ξέρεις εσύ!

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007

Ευχαριστώ...

... πολύ για τις ευχές, σόρρυ αν δυσαρέστησα κάποιους με την αναγγελία της προσωρινής αποχώρησης μου.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, το ψιλοέκανα ψιλοεπίτηδες, γιατί τόσα χρόνια που διαβάζω blogs κάθε τέτοια εποχή όλοι φεύγατε+εγώ έμενα να φυλάω την άδεια πόλη. Δε λέω, καλά ήτανε, το να κατεβαίνεις τη Πανεπιστημίου με 5η είναι εμπειρία από μόνο του, δεν είναι; αλλά όσο νά'ναι μια ζήλεια την είχα, να μην το πω;

Φέτος ήταν η πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια που έκανα διακοπές, έστω+ολιγοήμερες+τις χρειαζόμουν η αλήθεια είναι αλλά δυστυχώς...

... Γύρισα (κλάψ! σνίφ! κλάψ! σνίφ!)

Αλλά... θα ξαναφύγω 13/08/07 με 20/08/07 ΧΑ!

Μιας+ούτως ή αλλέως αυτή η εβδομάδα θεωρείται νεκρή από θέμα δουλειάς, είπαμε να το κλείσουμε το τσαρδί+να πάμε να συνεχίσουμε τα μπάνια, κακό είναι;

Φωτογραφίες δεν έβγαλα φέτος γιατί δεν υπήρχε+τίποτα το αξιομνημόνευτο.

Ξύπναγα το πρωί, έτρωγα πρωινό+βούρ στη θάλασσα. Το βράδυ σπίτι, χαλαρά+ήρεμα με κρασί από το βαρέλι μας ή χύμα τσίπουρο από το χωριό.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι φέτος ανακάλυψα μια καινούργια παραλία αλλά δεν ήταν διαφορετική από αυτή που υπάρχει στην από κάτω ανάρτηση+έτσι δεν ασχολήθηκα.

Εννοείται, βεβαίως-βεβαίως, ότι δεν υπάρχουν ντοκουμέντα με εμένα, τα μπρατσάκια+το λαστιχένιο παπάκι-κουλούρα (ακούς, g4george;) Με εξαίρεση μια φωτογραφία που είμαι εγώ μέστο κόκκινο μαγιό (έκανα+ρίμα ο ποιητής!) αλλά είναι τόσο άθλια σαν φωτό που δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να δημοσιευτεί (+όχι μην επιμένετε! Την τράβηξα μόνος μου ξαπλωμένος στην πετσέτα με το κινητό μου από το κεφάλι προς τα κάτω+τελικά το μόνο που φαίνεται είναι ένα κόκκινο μαγιό από τη μια άκρη της εικόνας ως την άλλη+δυο πόδια, τρισάθλια φωτογραφία λέμε!)

Θα μπορούσα βέβαια να βάλω τη φάτσα του Μαξ, του λυκόσκυλου μου, τώρα που το σκέφτομαι αλλά θα πάρω τη δόξα του Λέννυ (βλέπε nanakos.blogspot.com)+δεν είναι σωστό!

Ίσως το μόνο ευτράπελο να είναι αυτό που συνέβη
το Σάββατο το πρωί σε αυτή τη παραλία στο Καλό Νερό. Δηλαδή, όχι ακριβώς ευτράπελο περισσότερο εκνευριστικό θα έλεγα.

Κατεβαίνει από τροχόσπιτο-αυτοκίνητο μια κυρία τύπου Κολωνάκι Ιταλίας ντυμένη με ένα παρδαλό παρεό να κρύβει την κυτταρίτιδα+τις κοιλούμπες με ένα μαύρο σκυλάκι Γιορκσάιρ το οποίο είναι προφανές ότι δεν έχει ξαναπατήσει σε παραλία+φυσικά φοβάται το νερό.
Το αστείο είναι ότι την ξαναείδα φεύγοντας γιατί είχαν παρκάρει το τροχόσπιτο-αυτοκίνητο δίπλα μου+η κυρία φόραγε ένα φούξια στρίνγκ το οποίο φυσικά κάπου εκεί ανάμεσα στα πόδια ασφυκτιούσε! Το δυστύχημα ήταν ότι την πέτυχα σκυμμένη+το είδα αυτό!

Αρχίζει λοιπόν η περιήγηση στην παραλία αλλά από εκεί που σκάει το κύμα με το σκυλί από τη μεριά του νερού+το περεό να ανεμίζει. Εννοείται βέβαια ότι το σκυλί προσπαθεί να είναι από τη μεριά της άμμου αλλά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο! Όσο προσπαθούσε αυτό να πάει εκτός νερού τόσο τράβαγε η άλλη το λουρί με λύσσα+όσο τράβαγε αυτή τόσο αντιστεκόταν το ζωντανό.
Μέχρι +3-4 ανασηκώματα από την κοιλιά με το πόδι του έριξε για να το ρίξει στο νερό! Που το πας κυρά μου το ζωντανό; αφού βλέπεις ότι δεν γουστάρει!

Αφού πήγαν στη μια άκρη της παραλίας (πολύ μικρότερη από αυτήν στην από κάτω φωτό) ξαναγυρίζουν προς το μέρος μου όπου εντωμεταξύ είχα ήδη απλώσει πετσέτα.

Αυτή τη φορά το σκυλί ήταν από τη μεριά της άμμου αποφεύγοντας οτιδήποτε έχει σχέση με νερό. Μακριά από το νερό αυτό, να τραβάει η Ιταλίδα Κολωνακιώτισσα, να πηγαίνει από αλλού το ζωντανό να το τραβάει αυτή ώσπου κάποια στιγμή του τραβάει μια το σηκώνει στον αέρα+πάρτο κάτω από το νερό το Γιορκσάιρ! Περιττό να ειπωθεί ότι το σκυλί αντέδρασε σαν τις γάτες που τις βρέχεις (δεν μου ήρθε άλλη παρομοίωση, σήμερα δεν λειτουργώ, σόρρυ!) αλλά παραδόξως δεν έβγαλε άχνα, ούτε ένα γαβ!

Όταν με το καλό με πλησιάζει τη σταματάω να της την πω. Τι να πω που η μουλάρα μίλαγε μόνο Ιταλικά; (που πας μαντάμ χωρίς μια ξένη γλώσσα διακοπές στην Ελλάδα; μα+εγώ δεν ντρέπομαι που πάω για διακοπές σε μέρος που είναι γεμάτο Ιταλούς+Γερμανούς ξέροντας μόνο Αγγλικά+Ισπανικά;) ευτυχώς όμως είχε μια άλλη φίλη της μαζί που κουτσοήξερε Αγγλικά.

Της λέω να πει στην τύπου κυρία Κολωνακιώτισσα εκ της γείτονος ότι το σκυλί δεν το πάει το υγρό στοιχείο, πως να το κάνουμε; ότι του προκαλεί φαγούρα το αλάτι+ότι τώρα θα πρέπει να το κάνει μπάνιο με σαπούνι σε γλυκό νερό+ότι δεν είναι σωστό να του συμπεριφέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Μου απαντάει στα Ιταλικά (!) η τύπου Κολωνακιώτισσα ότι κατάλαβε τι λέω αλλά το σκυλί πρέπει να μάθει το νερό+φεύγει τραβώντας το σκυλί που κοντεύει να αλλάξει χρώμα από το πνίξιμο του λουριού. Τι λες κυρά μου που πρέπει; επειδή είσαι εσύ γαϊδούρα πρέπει όλοι να μάθουμε να τρώμε σανό;


ΜΩΡΗ ΆΝΤΕ + ...!!!


Αυτά, νεότερα σε επόμενο επεισόδιο.