Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Αγαπητοί Φάβα+Apsoy...

... μιας+είδες τις προηγούμενες φωτό+κατουρήθηκες (το γιατί δεν κατάλαβα) ορίστε νέες από το ΜΟΥ Καλοκαίρι '07.
Eπίσης, κατόπιν αιτήσεως του φίλτατου apsoy (μη πτοείσαι με το "καλό χειμώνα". Εμένα όποτε μου το λένε απαντάω "καλό υπόλοιπο καλοκαιριού" έτσι για σπάσιμο, ΧΑ!)

Φάβα, συνιστώ να βάλεις πάνες γιατί αυτό που ακολουθεί είναι εξαίσιο!!!

Πάμε λοιπόν;

Θέα από το σπίτι που μέναμε
( η πόλη που φαίνεται είναι η Άρτα, εμείς μέναμε απέναντι, στη Βλαχέρνα, πάνω από την ομώνυμη βυζαντινή εκκλησία!)

Τη 1η μέρα επειδή έφτασα σχετικά αργά το απόγευμα δεν πήγαμε για μπάνιο παρά τη ζέστη+την υγρασία αλλά είπαμε να ξεκουραστούμε απολαμβάνοντας τη ...


... δύση από το σπίτι του Χάρη,

γιατί το βράδυ είχαμε ραντεβού σε ...

... τοπικό πανηγύρι στη Ακροποταμιά Άρτας
με την ...

Έφη Θώδη
(I love Έφη, παρακαλώ πολύ, έτσι;;;)

Την επόμενη μέρα (+επειδή πλακωθήκαμε στις μπύρες+πήγαμε για ύπνο σχετικά αργά το βράδυ, νωρίς το πρωί), είπαμε να πάμε κάπου κοντά για μπάνιο, σε ...


...μια παραλία στη Πρέβεζα.

Τις επόμενες μέρες αποφασίσαμε να πηγαίνουμε για μπάνιο στη Λευκάδα, ένεκα σχετικά κοντινής απόστασης.

Φορτώναμε λοιπόν το αυτοκίνητο του Χάρη, (αυτό το παιδί τράβηξε των παθών του τον τάραχο φέτος με μας! Ήταν ο οδηγός μας παντού, όπου πηγαίναμε , ότι ώρα+να ήταν, χρησιμοποιούσαμε το αμάξι του Χάρη+τον ίδιο στη θέση του οδηγού!), με 2 ομπρέλες (αυτές που φαίνονται στη πάνω φωτό), 1 φορητό ψυγείο με υλικά παρασκευής σάντουιτς (δηλαδή, ψωμί, βούτυρο, ζαμπόν, σαλάμι, τυρί), φρούτα, αναψυκτικά+μπύρες. Επίσης, παίρναμε μαζί μας 2 στρώματα θαλάσσης (+φυσικά 2 τρόμπες, άπαντες στη παρέα είμαστε καπνιστές οπότε δεν ήμασταν για φουσκώματα με το στόμα) +εννοείται από μια τσάντα ο καθένας (σύνολο 4 τσάντες) με τα σχετικά για τη θάλασσα+βούρ στους δρόμους!

Στη Λευκάδα, λοιπόν, πήγαμε στο ...


... Πόρτο Κατσίκι ...


(bonus φωτό ... δύση από το Πόρτο Κατσίκι!)
... στα ...

... Πευκούλια ...
+τέλος, στο ...

... Κάθισμα ...

... όπου είχαμε βρει ...


... τη δική μας ιδιωτική παραλία (τέρμα δεξιά, μετά τα βράχια) ...

+ όπου ...
... έκανα το βουτηχτή από το βράχο (εγώ είμαι αυτός στα δεξιά) που είχαμε μπροστά μας, στην αρχή είπα να κάνω μακροβούτι, αλλά επειδή δεν ήξερα τα νερά τελικά έπεσα φέρνοντας τα γόνατα στο στήθος (η γνωστή βουτιά "βόμβα") με μεγάλη επιτυχία αφού πέταξα του κόσμου το νερό με το που έσκασα με τη πλάτη (παραπήρα φόρα+με γύρισε! Ακόμη θυμάμαι το σφίξιμο στο στομάχι τη στιγμή που έπεφτα+το τσούξιμο στη πλάτη μετά, ΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΤΤΤΤΣΣΣΣ!!!) ...


... (bonus φωτό, δύση από την ιδιωτική μας παραλία στο Κάθισμα με ένα ψαροκάικο που έκοβε βόλτες εκείνη τη στιγμή) ...

... (bonus φωτό2, δύση την ώρα που φεύγαμε από το Κάθισμα για να πάμε στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Ενετικό κάστρο της Λευκάδας, (οι φωτό από τη συναυλία δεν βλέπονται, άρα δεν αναρτώνται, σόρρυ!)


Ενδιάμεσα πήγαμε πάλι σε πανηγύρι στην Ακροποταμιά αλλά αυτή τη φορά με Χρύσπα, Τσαλίκη.

+κλείνοντας, επειδή Άρτα χωρίς ...

... γιοφύρι δεν νοείται, ορίστε μια νυχτερινή από ένα Άρτα by night!

Λοιπόν, καλά να περάσουμε φέτος το χειμώνα, καλά 3ήμερα να κανονίσουμε, να είμαστε καλά+να περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε με αγαπημένους φίλους+παρέες που μας γεμίζουν όμορφες+γλυκές αναμνήσεις.

Καλά να είμαστε όλοι!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Κυρίες, Κύριοι...

... ο Ζούλης ξεδιπλώνει το ταλέντο του.

http://zoulis01.blogspot.com/

Περιμένουμε τα καλύτερα αγαπητέ Ζούλη.

Καλή αρχή, καλή συνέχεια+για ότι χρειαστείτε εδώ είμαστε.

(απαντήθηκε η ερώτηση σου g4George; πάντως, ευχαριστούμε για τα φιλιά!)

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Ladies and Gentlemen...

... Grimdal is back!!!


( Σώώώπα ρε μεγάλε, +εσύ γύρισες;;; έέέλα... σοβαρά;;;)

Καλά ντε, εντάξει! Όλοι γυρίσαμε, (σνίίίφφφ!!! κλάάάψ!!!)

Πάντως, 4 the record, οφείλω να δηλώσω πως οι διακοπές θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον από 20 μέρες+πάνω. Να κάνεις διακοπές μέχρι να βαρεθείς να κάθεσαι ή να βαρεθείς να περιφέρεσαι από μέρος σε μέρος σαν την άδικη κατάρα+να επιθυμείς διακαώς να επιστρέψεις!


Η αλήθεια είναι ότι έχω επιστρέψει από τις 20 Αυγούστου αλλά με τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, το άγχος λόγω κοντινής απόστασης των πυρκαγιών στην Ηλεία+στο Καιάφα από το σπίτι μου στο Καλό Νερό+την ανησυχία γιατί οι γονείς μου ήταν ακόμη εκεί δεν είχα καμία διάθεση να γράψω κάτι στο blog ούτε να μπω σε κανενός άλλου.

Συγνώμη γι' αυτό, είμαι θυμωμένος με ότι έγινε φέτος και ενοχλημένος από την ψηφοθηρία +από όλα όσα γίνονται πάνω στη καμμένη γη+τις καμμένες περιουσίες. Δεν εννοώ τα κροκοδείλια δάκρυα μόνο από τα 2 μεγάλα κόμματα, όλοι πατάνε πάνω στις ψήφους αυτών των ανθρώπων για να κάτσουν σε μια στριφογυριστή πολυθρόνα+να αρχίσουν να τρώνε από τα νόμιμα+μη.
Τέλος πάντων, αρκετά με όλα αυτά, δεν θέλω να συνεχίσω με αυτό το θέμα.
Ζητάω συγνώμη αν έκανα κάποιους να ανησυχήσουν, δεν έγινε εσκεμμένα. Είναι θέμα δικής μου ιδιοσυγκρασίας.
Πάντως, δεν κινδυνέψαμε από τα μέρη τα δικά μας+όλα είναι καλά (όσο μπορούν να είναι μετά από μια τέτοια καταστροφή, οικολογική, οικονομική, ανθρώπινη, κ.λ.π), σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον.
(dear apsoy, ελπίζω+εσείς να μην είχατε προβλήματα+όλα να είναι καλά.
dear ny anna, παρακαλώ, όχι πανικούς, όχι πανικούς! Άμα είναι να πανικοβληθούμε θα ειδοποιήσω, don't worry.)

Γύρισα, λοιπόν, στις 20 του μηνός μετά από μια εβδομάδα υπέροχες διακοπές στο σπίτι καλού φίλου στην Άρτα μαζί με τη μισή από τη παρέα μου. Είχαμε κάνει το Άρτα-Λευκάδα, Κολιάτσου-Παγκράτι! Μεγάλες οι αποστάσεις αλλά ο Χάρης να είναι καλά που μας πήγαινε+μας έφερνε, νά΄σαι καλά Χαρούλη!
(Υπέροχες οι 3 παραλίες που πήγαμε στη Λευκάδα, φωτό σε επόμενη ανάρτηση!)

Βέβαια, με το που ανοίξαμε είχαμε κόσμο στο πρακτορείο+έτσι ξανάρθαμε στους προηγούμενους ρυθμούς σαν να μην λείπαμε καθόλου. Εξού+η αρχική δήλωση περί διακοπών μέχρι βαρεμάρας.

Αυτά προς το παρόν, καλή μας σεζόν, καλά να περάσουμε, καλά να είμαστε+καλά να πάνε όλα.